We zijn blij met u als bezoeker van onze site en wees welkom met een laptop, desktop of pc. U krijgt dan het volledige beeld te zien, met het menu aan de bovenkant van het scherm. Bij een tablet kan het zijn, dat u een menu ziet in twee gedeelten. Verder ziet u dan de laatste berichten. Om terug te keren naar de homepage klikt u op het logo of op het menu-item home.

 

Dat wordt anders als het tablet in verticale modus is, dan is het menu niet meer te zien en ziet u rechtsboven drie streepjes. Wanneer u hierop klikt, dan komt aan de rechterkant het menu in verticale vorm te voor schijn en wellicht nog twee berichten. ook hier klikken op het menu-item home om terug te gaan.

Tenslotte op uw mobile telefoon, dan ziet u maar één bericht en ook nu weer de drie streepjes rechts boven voor het menu.