Frysk Senioren Orkest

Indië herdenking in het Rengerspark

Jaarlijks vindt er op de laatste woensdag in augustus een herdenking plaats van de Friese slachtoffers die vielen tijdens de militaire acties in Indië in de jaren direct na de tweede wereld oorlog.

Traditiegetrouw levert het Frysk Senioren Orkest hieraan een bijdrage. Voorafgaand aan de eigenlijke herdenking vindt er om 19.30u een kort plechtig concert plaats. Na enkele toespraken speelt een trompettist de taptoe en daarna het Wilhelmus.

De hierop volgende kranslegging wordt begeleid door het spelen van koraalmuziek. De organisatie van de herdenking waardeert onze bijdrage ten zeerste en het publiek ervaart de deelname van het FSO als sfeerverhogend. De muzikanten zijn graag bereid om de plechtigheid op deze wijze te ondersteunen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Frysk Senioren Orkest

Thema door Anders Norén